Verzendkosten

 

Pakketpost
De kosten van pakketpost zijn €7,50 per pakket. Bij deze methode ontvangt u van ons systeem, zodra uw order ingepakt is, een Track & Trace code.

Op de dag dat u de Track & Trace code heeft ontvangen kunt u vanaf 20:00 uur uw pakket volgen en precies zien waar en hoe laat deze afgeleverd zal worden.  

Levering naar België of Duitsland
De kosten van brievenbuspost en pakketpost naar België zijn €9,-
De kosten van brievenbuspost en pakketpost naar Duitsland zijn €10,-

 

Levertijd

Eefen Design heeft een levertijd van 7-9 werkdagen. Hier komt nog één dag voor PostNL bij om het bij u te bezorgen. Dit mits alle producten op voorraad zijn, en informatie in uw order duidelijk en correct is aangeleverd.Het kan soms voorkomen dat de levertijd wegens enorme drukte wordt aangepast. Dit wordt dan vermeld in de bevestigingsmail die u ontvangt na het plaatsen van de order.

Mocht u meer informatie willen dan vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

Retourneren

Het is bij ons niet mogelijk om bestelde items te retourneren. Dit vanwege de bedrukking op het bestelde product. Mocht je een fout product hebben ontvangen of de bedrukking is niet goed? Stuur dan een mail aan Info@eefendesign.nl met daarin een foto van het product en je klacht. Wij zullen dit vervolgens in behandeling nemen. Als het is goedgekeurd sturen wij je per mail een retourlabel, zodat je het product naar ons terug kan sturen.